Wij geven kansarme vrouwen een toekomst perspectief

Zodat ook zij duurzaam economisch succesvol en
onafhankelijk kunnen zijn.

Doneer nu

Hoe jij kunt helpen

Om kansarme vrouwen te helpen aan een zelfstandig bestaan is er niet meer dan een lening en training nodig à € 140,- per jaar. Je kunt al bijdragen aan een volledige lening en training door gedurende een jaar iedere maand € 12,- te doneren. Maar elke donatie, groot of klein, helpt al bij de realisatie van de microkredieten.

Wist je dat?

Je kunt al bijdragen aan een volledige lening en training door gedurende een jaar iedere maand € 12,- te doneren.

En daar stopt het niet

Jouw donatie zet de keten van financiële hulp en ondersteuning in werking. Wanneer een lening namelijk is terugbetaald, besteden wij dit bedrag weer aan een nieuwe lening. Jouw (eenmalige) bijdrage helpt dus keer op keer een nieuwe vrouw.

Meerjarige schenkingen

Je kunt ook een meerjarige schenking doen, waarmee wij de continuïteit van Pamoja Nguvu kunnen waarborgen. Doordat Pamoja Nguvu een Anbi-status heeft  zijn periodieke schenkingen voor een periode van vijf jaar volledig fiscaal aftrekbaar.

In bijgaande schenkingsvolmacht vind je hierover alle informatie.

Donaties aan Pamoja Nguvu komen volledig ten goede aan het microkredietproject in Tanzania. Het bestuur werkt onbezoldigd en reist (minimaal twee keer per jaar) op eigen kosten naar Tanzania zodat er geen overheadkosten zijn.

Doneren

Je kunt doneren door geld over te maken naar bankrekeningnummer NL70 RABO 0355 2924 32  t.n.v. Stichting Pamoja Nguvu/Samen Sterk

Je donatie komt volledig ten goede aan de projecten van Pamoja Nguvu.          Pamoja Nguvu/Samen Sterk is ANBI gecertificeerd. RSIN: 859441568                 KVK : 73289760